image
Order Tracking

Freight bill number /
Rahtikirjan numero

 

Toimitusehdot Suomesta

Lähetyksen rekisteröinti

Lähetykset tulee rekisteröidä pakettikohtaisesti. Yli 50 kg painotuotteet voi rekisteröidä monipaketti lähetyksenä. Kaikki lähetykset voidaan noutaa tai lähettää Lappeenrantaan lavalle pakattuna mutta lava tulee olla purettavissa alle 25 kg kolleihin.

Toimitusaika

Tavaralähetysten ilmoitettu toimitusaika on lähetyskohtainen, yli 50 kg:n monipaketti lähetysten toimitusaika voi olla pidempi mm. tullaussäännöksistä johtuen.

Huolinta

Huolintaveloitus sisältää lähetyksen vienti- ja tuontihuolinnan. Alle 200 euron arvoiset näytteet ja muut ei kaupalliset lähetykset toimitetaan valmiiksi tuontiselvitettynä vastaanottajalle. Mikäli haluat lähettää kaupallista tullattavaa rahtia tai tuotteen arvo ylittää 1000 euroa, ota yhteys myyntiin myynti(at)pex.fi

Vientiasiakirjat

Tavaralähetysten mukaan tulee liittää lähettäjän allekirjoittama kuljetusasiakirja Freigh bill sekä proforma lasku.  Asiakirjat voi tulostaa lähetyksen rekisteröinnin yhteydessä tai käyttää omaa proforma invoice lomaketta.

Rajoitukset

Elektroniikkaa sisältävien varaosien kuljetuksesta tulee aina sopia etukäteen. Yli 200 euron arvoisten lähetysten huolintamaksu ja toimitusehdot tulee vahvistaa sähköpostitse. Ota yhteys myyntiin jos olet epävarma onko kyseessä kaupallinen lähetys.

Vaaralliset aineet ja kielletyt lähetykset

Luokiteltujen kemikaalien toimittamisesta tulee sopia etukäteen. Kiellettyjä lähetyksiä on reseptilääkkeet, huumaavat aineet, käteinen raha, antiikki tai muut tullilainsäädännössä kielletyt lähetykset.

Maksuehdot

Tilauslomakkeella voi ilmoittaa kuljetuksen maksajaksi joko lähettäjän tai vastaanottajan, kuljetuksen voi maksaa myös Venäjällä, Pietarissa käteisellä tai laskulla, muualta Venäjällä ainoastaan laskulla. Vastaanottajaa tulee informoida kuljetuskustannuksesta etukäteen ja kuljetushinta vahvistaa etukäteen sähköpostitse. Lähettäjä on aina vastuussa kuljetuskustannuksista mikäli kuljetuskustannusta ei voidaan periä vastaanottajalta.